Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Luovuutta on katsoa asioita uudesta näkökulmasta!Luovuutta on katsoa asioita uudesta näkökulmasta!

Intovaattorin intohimona on olla edistämässä työelämää, jossa innostus ja  yhteen hiileen puhaltaminen ovat arkipäivää. Jotta työelämässä tällainen olisi mahdollista, tarvitaan rohkeutta, taitoa kuunnella ja kuulla, olla vastaanottavainen ja vuorovaikutteinen. Tarvitaan myös ymmärrystä siitä, miten me jokainen voimme omalta osaltamme konkreettisin teoin ja asentein olla luomassa parempaa arkea työssä.

 

Intovaattorin ammattitaitoa on auttaa yhteisöä tunnistamaan ja vahvistamaan jo olemassa olevia voimavaroja ja vahvuuksia ja hyödyntämään kaikki se potentiaali ja kyvyt, jotka odottavat vain lupaa tulla arjen näyttämöille!

 

 

 

Työnilon valmennukset

Kun haluat panostaa henkilöstösi hyvinvointiin ja sitä kautta parantaa työn tuloksellisuutta, valitse Intovaattorin työnilon valmennuksista työyhteisöllesi sopiva paketti:

 

  • Piristysruiske on tehokas ja nopeavaikutteinen työnilon ja me-hengen nostattaja. Piristysruiske antaa jo 1,5 tunnin aikana konkreettisia työkaluja positiivisen ilmapiirin luomiseksi.
  • Täyshoito on työyhteisön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti lähestyvä valmennus, joka antaa työyhteisöllesi tehokkaat ja vaikuttavat keinot luoda positiivinen ja innostava ilmapiiri ja edistää rakentavaa vuorovaikutusta.

 

IntoDuuni -valmennus on teoriasta ja toiminnasta koostuva inspiroiva ja innostuksen sytyttävä valmennus, jossa ravistellaan ajatuksia ja mennään päin pelkoa - positiivisesti - rajoja rikkoen.

 

Vuorovaikutusvalmennukset

Työssä kuin työssä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tutustu Intovaattorin valmennuksiin, kun haluat kehittää omia tai tiimisi vuorovaikutustaitoja ja kykyä viestiä vaikuttavasti ja vakuuttavasti.

 

Älä siis heitä hukkaan hyvää asiantuntemustasi, vaan ota vaikuttavat vuorovaikutustaidot haltuusi ja varmista, että yrityksessäsi syntyy myös niitä konkreettisia onnistumisen hetkiä, josta nostavat suupielet hymyyn!

 

 Tietäminen ilman toimintaa on tietämättömyyttä!