Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Esiintymisvalmennukset

 

Ei hätää! Apu löytyy Intovaattorin esiintymisvalmennuksista!Ei hätää! Apu löytyy Intovaattorin esiintymisvalmennuksista!

Jokainen meistä esiintyy elämässään työstään riippumatta. Arjen esiintymistilanteina voidaan nähdä niin työpaikkahaastelu, harrastusryhmän ohjaaminen kuin lainaneuvottelu pankissa. Se, millä tavoin viestimme arkisissa kohtaamisissa, ei ole yhdentekevää.

 

Esiintymistaitomme vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten meidät ymmärretään ja millaisen vaikutelman itsestämme annamme - viestimme perille menosta puhumattakaan. Esiintyessämme luontevasti annamme uskottavan ja positiivisen viestin ympäristölle. Esiintymistaitojen avulla opimme myös nauttimaan uusista ja yllättävistäkin tilanteista ja kohtaamisista.

 

Sinäkin voit vahvistaa esiintymistaitojasi!

Hyvin moni kokee esiintymisen epämiellyttävänä ja jopa pelottavana tapahtumana, mikä on hyvin inhimillistä. On myös tavallista, että jopa kokeneet esiintyjät eivät koskaan ole tarkastelleet omaa esiintymistapaansa tai harjoitelleet sitä ohjatusti. Yleinen uskomus on, että toiset ovat luonnostaan karismaattisia esiintyjiä eikä tällaista taitoa voisi oppia. Näin ei kuitenkaan ole, sillä intensiivisellä ja henkilökohtaisella valmennuksella voidaan saavuttaa merkittäviä parannuksia esiintymistaitoon hyvinkin nopeasti. Riittää, että hallitsee perustiedot ja ennen kaikkea osaa soveltaa niitä oman persoonansa puitteissa.

 

Ota esiintymistaidot haltuun Esiintyjänä arjen näyttämöillä -koulutuksessa

 

"Esiintyjänä arjen näyttämöilläesiintymistaitokoulutus on tiivis, henkilökohtainen ja hauska tapa oppia nopeasti taidot, joilla esiintyminen helpottuu ja tuntuu merkittävästi luontevammalta arkisissa kohtaamissa.

 

"Esiintyjänä arjen näyttämöillä" -koulutus

  • auttaa löytämään omat vahvuudet esiintymistilanteissa
  • auttaa epäonnistumisen pelon käsittelyyn
  • auttaa viestimään tehokkaasti sekä sanallista että sanatonta viestintää hyödyntäen ja mikä parasta
  • auttaa tekemään esiintymisestä nautittavaa!

 

Koulutus tilattavissa yhdistyksille ja yksityisille ryhmille. Kysy lisää!