Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Naurujooga - Naurua ilman syytä

 

Naurujooga on nauramista ryhmässä - ilman muita syitä kuin se, että se on hauskaa ja tekee hyvää niin mielelle kuin keholle.

 

Perinteinen naurujoogasessio kestää 1-1,5 tuntia ja koostuu alkulämmittelyistä, nauru- ja hengitysharjoituksista, vapaan naurun osiosta sekä loppurentoutuksesta. Tarvittaessa naurujoogasessiosta voidaan toteuttaa myös lyhyempi versio tai vaikkapa tuplata aika ja yhdistää naurujen lomaan voimavaroja arkeen tuova valmennus.

 

Naurujooga ei vaadi erityisiä liikunnallisia taitoja ja se sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta. Tärkeintä naurujoogassa on leikkimielisyys ja heittäytyminen. Aina ei naurata, mutta kehon alkaessa nauraa, mieli seuraa perässä!

 

Naurujooga on yksi Intovaattorin kysytyimpiä yksityisille tarjottavia palveluita. Se on suosittu harjoittelumuoto niin arkeen kuin ohjelmanumero polttareihin, kaveriporukan pikkujouluihin tai vaikkapa perhejuhliin ja syntymäpäiville. Naurujoogaa on harrastettu niin taloyhtiön kerhotilassa kuin kotoisasti asiakkaan olohuoneessa sekä juhlallisesti koulutus- ja kokoustiloissa - nauru ei katso paikkaa tai aikaa! 

 

Olen saanut olla mukana tukemassa positiivista mieltä yksityisten ryhmien lisäksi myös yrityksissä, yhdistyksissä ja julkisella puolella, mm. vanhusten parissa palvelutaloissa ja voin sanoa, että jaettu ilo on paras ilo!

 

Yksityisille suunnatuista naurujoogakursseista löydät lisätietoa myös Ajankohtaista -osiosta.

 

Olisiko nyt siis sinun vuorosi heittäytyä iloon?

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!

 

Lue tästä Keski-Uusimaa -lehdessä 20.10.2016 ollut artikkeli "Elämässä tarvitaan naurua ja elämäniloa", jossa kerron syksyllä 2016 toteutuneista kursseista.

 

Tutustu kurssejani käsitteleviin lehtiartikkeleihin!