Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MuutosvalmennusJokaisen ongelman takaa löytyy toteutumaton unelma.Jokaisen ongelman takaa löytyy toteutumaton unelma.

Onko sinulla ongelma ratkaistavana tai kaipaatko uutta suuntaa elämällesi, mutta et pääse unelmoinnista konkreettiseen toimintaan? Tai tuntuuko sinusta, että kaipaat vain vierellesi ihmistä, joka kuulisi ja näkisi sinut kokonaisena ja auttaisi sinua käsittelemään mieltäsi painavia asioita?

 

Olen työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2015 lähtien valmentaen ja kouluttaen ihmisiä niin hyvinvoinnin kuin esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen parissa. Olen ollut mukana myös mielenterveyttä tukevassa ja ennaltaehkäisevässä työssä ja saanut positiivista palautetta inhimillisestä, aidosta ja helposti lähestyttävästä työskentelytavastani. Asiakkaani ovat kokeneet, että vaikeistakin asioista voi puhua avoimesti ja rehellisesti niin, että myös toivo ja luottamus omiin kykyihin ja voimavaroihin vahvistuu.

 

Valmennukseni pohjautuvat ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen lähestymistapaan, joka mahdollistaa hyvin erilaisten elämän haasteiden ja muutostoiveiden työstämisen (esim. parisuhde, perhe, työ, opiskelu, mielen hyvinvointi). Olen perehtynyt myös kognitiivisiin stressinhallintakeinoihin ja ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä muovaavien haitallisten tunne-elämän lukkojen käsittelyyn.

 

Asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen valmennuksessa voidaan hyödyntää myös kehollisia ja luovia menetelmiä, kuten valokuvaterapeuttista työskentelyä sekä NLP:n (neuro-linguistic Programming) parista tuttuja toimintamalleja ja menetelmiä.

 

Hulluutta on tehdä samat asiat samalla tavalla uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia - Albert Einstein


 

 

 

 

 

 

Valmentajana en ratkaise asioita puolestasi tai jaa ohjeita - vaan toimin sparraajanasi ja autan sinua kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään omat voimavarasi ja sen jo olemassa olevan potentiaalin, joka mahdollistaa oman näköisesi, hyvän ja tasapainoisen elämän!

 

Muutosvalmennus

  • itsensä kehittämiseen
  • hyvän elämän taitojen vahvistamiseen
  • erilaisten tavoitteiden saavuttamiseen
  • henkilökohtaisten ongelmien ratkomiseen
  • muutosprosessien hallintaan

 

Intovaattorin muutosvalmennuksista sanottua:


"Ensimmäisen tapaamisen alussa koin hankalana puhua toisen ihmisen kanssa vain minua ja minun ajatuksiani koskevista asioista, mutta tilanteen luontevuus ja Marin aito kiinnostus auttoivat pian tämän epämukavuuskynnyksen yli. Käsiteltävät aihealueet tulivat minun tarpeistani ja tavoitteistani ja tuntuivat toisinaan vaikeilta ja raskailta käsitellä. Ratkaisukeskeinen asioiden työstäminen tarjosi kuitenkin konkreettisia kysymyksiä ja ratkaisuja ja asioiden myönteisen puolen näkeminen niin paljon laajempaa näkökulmaa, että joka tapaamisen jälkeen koin saaneeni kasan työkaluja kohdata henkilökohtaisen elämäni haasteita valmiimpana ja tietoisempana siitä, miten nämä ongelmat selvitän.

Vaikka valmennuskertoja oli vain viisi, päästiin niissä pureutumaan paljon alun asettamiani tavoitteita syvemmälle. Erityisen hämmästynyt ja ilahtunut olen siitä kepeydestä, rentoudesta ja lisääntyneestä arjen hallinnan tunteesta, jota tästä valmennuksesta sain. Edellä mainittujen lisäksi tämä matka oli minulle myös suuri harppaus kohti itsetuntemusta ja siitä oivalluksesta olen äärettömän kiitollinen.


Kiitos Mari, tämä kokemus oli havahduttava, voimaannuttava,
mullistava kaikkiaan!"

- Maare K.

 

 

"Minulle jäi tapaamisesta tosi positiivinen ja  innostunut fiilis. Huomasin myös, että pelkästään se, että puhuin asiat ulos itsestäni ensimmäisen kerran elämässä kokonaan kerralla oli hämmentävä ja jollain lailla puhdistava kokemus."

 - Satu L.

 

 Valmennuksestani saat apua niin ammatilliseen kuin henkilökohtaiseen kasvuun sekä työn ja muun elämän yhteensovittamiseen. Valmennus sopii myös onnellisuuden ja hyvän elämän taitojen löytämiseen.

 

Ellei nyt, niin koska? Ota jo tänään ensimmäinen askel kohti tavoitteitasi ja itsesi näköistä, hyvää ja tasapainoista elämää - kysy lisää henkilökohtaisesta valmennustapaamisesta!