Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MuutosvalmennusJokaisen ongelman takaa löytyy toteutumaton unelma.Jokaisen ongelman takaa löytyy toteutumaton unelma.

Onko sinulla ongelma ratkaistavana tai kaipaatko uutta suuntaa elämällesi, mutta et pääse unelmoinnista konkreettiseen toimintaan?

 

Muutosvalmennus pohjautuu ratkaisukeskeiseen motivaatiota kasvattavaan ja yhteistyötä vahvistavaan työskentelytapaan, jonka avulla ihmiset - niin yksilöt kuin yhteisöt - voivat kehittää toimintaansa.

 

Intovaattorin muutosvalmennuksissa on mahdollista hyödyntää myös toiminnallisia ja luovuutta vahvistavia menetelmiä sekä NLP:stä (neuro-linguistic Programming) tuttuja harjoitteita vahvistaen näin halutun päämäärän saavuttamista.

 

Hulluutta on tehdä samat asiat samalla tavalla uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia - Albert Einstein


 

 

 

 

 

 

Muutosvalmennus auttaa niin ammatilliseen kuin henkilökohtaiseen kasvuun sekä työn ja muun elämän yhteensovittamiseen. Valmennus sopii myös onnellisuuden ja hyvän elämän taitojen löytämiseen. 

 

Valmentaja ei ratkaise asioita puolestasi tai jaa ohjeita - vaan toimii sparraajana ja auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään omat voimavarasi ja sen jo olemassa olevan potentiaalin, joka mahdollistaa muutosprosessin!

 

Muutosvalmennus

  • itsensä kehittämiseen
  • tavoitteiden saavuttamiseen
  • henkilökohtaisten ongelmien ratkomiseen
  • muutosprosessien hallintaan

 

Intovaattorin muutosvalmennuksista sanottua:


"Ensimmäisen tapaamisen alussa koin hankalana puhua toisen ihmisen kanssa vain minua ja minun ajatuksiani koskevista asioista, mutta tilanteen luontevuus ja Marin aito kiinnostus auttoivat pian tämän epämukavuuskynnyksen yli. Käsiteltävät aihealueet tulivat minun tarpeistani ja tavoitteistani ja tuntuivat toisinaan vaikeilta ja raskailta käsitellä. Ratkaisukeskeinen asioiden työstäminen tarjosi kuitenkin konkreettisia kysymyksiä ja ratkaisuja ja asioiden myönteisen puolen näkeminen niin paljon laajempaa näkökulmaa, että joka tapaamisen jälkeen koin saaneeni kasan työkaluja kohdata henkilökohtaisen elämäni haasteita valmiimpana ja tietoisempana siitä, miten nämä ongelmat selvitän.

Vaikka valmennuskertoja oli vain viisi, päästiin niissä pureutumaan paljon alun asettamiani tavoitteita syvemmälle. Erityisen hämmästynyt ja ilahtunut olen siitä kepeydestä, rentoudesta ja lisääntyneestä arjen hallinnan tunteesta, jota tästä valmennuksesta sain. Edellä mainittujen lisäksi tämä matka oli minulle myös suuri harppaus kohti itsetuntemusta ja siitä oivalluksesta olen äärettömän kiitollinen.


Kiitos Mari, tämä kokemus oli havahduttava, voimaannuttava,
mullistava kaikkiaan!"

- Maare K.

 

 

"Minulle jäi tapaamisesta tosi positiivinen ja  innostunut fiilis. Huomasin myös, että pelkästään se, että puhuin asiat ulos itsestäni ensimmäisen kerran elämässä kokonaan kerralla oli hämmentävä ja jollain lailla puhdistava kokemus."

 - Satu L.

 

 

Ellei nyt, niin koska? Ota jo tänään ensimmäinen askel kohti tavoitteitasi ja kysy lisää henkilökohtaisesta valmennustapaamisesta!