Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Intovaattori mediassa

 

Nauru ja ilo keventävät elämää. Niillä on merkitystä myös työpaikalla, sillä ne vaikuttavat viihtyvyyteen ja työyhteisön ilmapiiriin.

Lue Kollega.fi -lehden artikkeli, jossa Mari Lämsä avaa teemaa lisää!

Reseptillä Naurua -työnilon valmennukset

 

Motivoitunut, työssään viihtyvä ja siitä innostunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.

Intovaattorin Reseptillä Naurua –työnilon valmennuksien tavoite on haastaa työyhteisön jäseniä tutkimaan omaa ajattelu- ja suhtautumistapaansa sekä käyttäytymistä ja sen vaikutusta työilmapiiriin ja hyvinvointiin. Valmennukset antavat osallistujille konkreettisia työkaluja löytää uusia vaihtoehtoisia ilmaisu-, ajattelu- ja toimintatapoja sekä luoda mahdollisuudet kannustavalle ja positiiviselle vuorovaikutukselle.

 

Kun haluat panostaa henkilöstösi hyvinvointiin ja sitä kautta parantaa työn tuloksellisuutta, valitse Intovaattorin työnilon valmennuksista työyhteisöllesi sopiva paketti!

 

TEHOKAS PIRISTYSRUISKE - OLKAA HYVÄ!

Muistatko, milloin nauroit viimeksi töissä vapautuneesti niin, että nauru tuntui vatsanpohjassa asti, nosti punan poskelle ja ehkä jopa kyyneleet silmiin? Jos saat kiinni tällaisestä tilanteesta, muistat varmasti, miten hyvältä nauraminen yhdessä toisten kanssa tuntui ja miten ihana  olo yhteisestä nauruhetkestä seurasi! Kunnon naurun jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä. Keho on rentoutunut ja mieli virkistynyt ja valmis tarttumaan toimeen uudella innolla ja inspiraatiolla. Yhteinen nauruhetki myös yhdistää ja luo myönteistä ilmapiiriä. 

 

Piristysruiske on tehokas ja nopeavaikutteinen improvisaatioon ja naurujoogaan pohjautuva työnilon ja me-hengen nostattaja. Piristysruiske antaa jo 1,5 tunnin aikana konkreettisia työkaluja positiivisen ilmapiirin luomiseksi.

Piristysruiske on persoonallinen ja hauska asiakasyrityksen toimintojen tai toimialan ympärille rakentuva kokonaisuus, jossa voidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti painottaa joko improvisaatioon pohjautuvia harjoitteita tai lähestyä työniloa naurujoogaharjoittelun kautta. Naurujoogaan pohjautuva piristysruiske sisältää lyhyen alustuksen naurujoogan pariin, tunnelmaa vapauttavan alkulämmittelyosuuden, runsaasti hauskoja nauruharjoitteita, hersyvän kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti vaikuttavan vapaanaurun sekä energisoivan loppurentoutuksen.

 

Reseptillä Naurua –työnilon PiristysruiskeAloita päiväsi nauraen!Aloita päiväsi nauraen!

 • luo positiivista ilmapiiriä
 • vahvistaa myönteisiä tunteita, jotka ovat yhteydessä luovuuteen ja innovatiivisuuteen
 • lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta
 • auttaa tarkastelemaan uusista näkökulmista omaa työtä
 • luo positiivista suhtautumista omaa työtä ja sen luomia haasteita kohtaan
 • antaa naurun positiiviset hyvää tekevät vaikutukset niin keholle kuin mielelle

Piristysruiske soveltuu niin palaveriin, koulutuspäivään kuin osaksi virkistyspäivän ohjelmaa. Se taipuu myös sovellettuna versiona niin suureen juhlasaliin kuin pieneen taukotilaan.

 

INNOSTAVA JA INSPIROIVA TYÖNILON JA VUOROVAIKUTUKSEN TÄYSHOITO 

Täyshoito on työyhteisön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti lähestyvä valmennus. Valmennuksessa vahvistetaan jokaisen yksilön henkilökohtaisia psykologisia voimavaroja unohtamatta sitä, että työyhteisö rakentuu ihmissuhteista ja ihmisten välinen vuorovaikutus on tehokas keino synnyttää myönteistä energiaa ja vahvistaa positiivisia tunteita työssä.

 

Reseptillä Naurua –työnilon Täyshoito

 • vahvistaa psykologisia voimavaroja, jotka ovat yhteydessä myönteisiin tunteisiin, työmotivaatioon, työhön sitoutumiseen ja sosiaalisiin suhteisiin
 • auttaa löytämään uusia ilmaisu-, ajattelu- ja toimintatapoja
 • auttaa ymmärtämään käyttäytymisemme vaikutuksia työilmapiiriin
 • antaa uusia näkökulmia työnilon ylläpitämisen
 • vahvistaa positiivista vuorovaikutusta
 • antaa keinoja selviytyä haastavista tilanteista ja vahvistaa onnistumisen kokemuksia
 • auttaa luomaan innostuksen ilmapiiriä

 

Intovaattorin Reseptillä Naurua –valmennuksista saat naurutakuun! Lupaan, että nämä valmennukset jättävät jälkeensä positiivisen ilmapiirin!

 

Hinnat ja kesto (max 25 hlö)

 

   Reseptillä Naurua...
  Kesto 
  Hinta
   Osallistava työnilon luento   2 h   550 € + alv 24 %

   Piristysruiske          

  1,5 h  

  450 € + alv 24%

   Täyshoito

   6 h

  1500 € + alv 24 %

 

 

 

 

 

Matkakulut sisältyvät hintaan pääkaupunkiseudulla.

 

Valmennuksista on mahdollista saada räätälöidyt kokonaisuudet -

Kysy siis tarjous juuri teidän tarpeisiinne!

 

Ota yhteyttä niin luodaan yhdessä työyhteisöllenne uusi ilme!