Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Minun tarinani

Minä olen Mari Lämsä, Intovaattori.

Minun matkani Intovaattoriksi on ollut monivaiheinen. Olen luonut työuraani toistakymmentä vuotta mitä erilaisimmilla aloilla – yksityisellä ja julkisella sektorilla, suurissa ja pienissä organisaatioissa. Olen nähnyt organisaatiouudistuksia ja elänyt todeksi muuttuneita työnkuvia. Olen nähnyt rakentavaa vuorovaikutusta ja toimivaa yhteistyötä sekä toisaalta täystyrmäyksiä ja vaikutusta vuoroitta. Olen kokenut innostuksen syttymisen samoin kuin sammumisen.

 

Olen tehnyt teatteria, ohjannut ja näytellyt – leikkinyt aikuisena luvan kanssa ja antaumuksella! Olen nähnyt mihin porukka yhdessä voi parhaimmillaan pystyä ja miten sammunutkin kipinä voi syttyä uudelleen.

 

Olen kouluttanut, valmentanut ja ohjannut erilaisia ryhmiä hyödyntäen tietotaitoani niin ratkaisukeskeisten kuin toiminnallisten ja luovien menetelmien sekä NLP:n ja teatteri- ja draamataiteen parista - ja nähnyt sen valtavan potentiaalin ja mahdollisuudet, jotka meissä jokaisessa on!

 

Ja nyt katsoessani tähänastista matkaani voin sanoa, että ilman jokaista elämäni sivupolkua ja niiden varrella tapaamiani ihmisiä, ilman harha-askelia ja rohkeutta yrittää, erehtyä ja toisaalta iloita onnistumisista, ilman kannustusta ja intohimoa en olisi intovaattori. Intovaattori on syntynyt intohimosta elämään, kasvuun ja oppimiseen.

 

Lähdetään siis yhdessä matkaan – pilke silmäkulmassa!

 

Mari Lämsä


Minun intohimonani on tehdä työtä, jossa voin yhdistää omaa tietotaitoani ja osaamistani niin henkilöstöjohtamisen kuin positiivisen psykologian sekä soveltavan teatterin ja muiden toiminnallisten ja luovien menetelmien saralla - ja auttaa näin ihmisiä löytämään voimavaroja ja uusia näkökulmia mielekkääseen ja innostavaan elämään.

Mistä Sinä unelmoit?